Zoek je werk?

Heb jij een indicatie Wajong, banenafspraak of WIA en ben je op zoek naar een betrokken re-integratiecoach die jou op weg helpt naar een passende baan?

Of ben je op zoek naar een zeer betrokken jobcoach die jou gaat ondersteunen in je nieuwe baan?

Re-Integratie

Heb je een indicatie Wajong, banenafspraak of WIA en ben je op zoek naar werk? Het UWV vergoedt onder bepaalde voorwaarden een dergelijk traject, zodat we je kunnen ondersteunen bij je zoektocht naar een baan. Denk daarbij aan hulp bij het maken of aanpassen van een cv, het zoeken naar vacatures op Internet, het opstellen van een sollicitatiebrief, sollicitatietraining, etc. Neem contact met ons op om te achterhalen in hoeverre je daarvoor in aanmerking komt.

Job Coaching

Heb je een indicatie Wajong, banenafspraak of WIA en heb je al werk of ga je binnenkort werken en wil je graag rondom de werkplek begeleid worden, dan kan Bureau VRIJ BAAN je ondersteunen op vele gebieden zoals de introductie, de inrichting van je werkplek, inwerkprogramma, contacten met collega’s binnen het bedrijf, etc. Rondom de werkzaamheden is regelmatig contact over jouw vorderingen bij het bedrijf. Als aan de voorwaarden wordt voldaan wordt deze begeleiding gesubsidieerd door het UWV en kost het je dus zelf niets. Mail of bel ons.

Actuele vacatures:

Onderstaand tref je een overzicht met beschikbare vacatures. Indien je interesse hebt in één van genoemde vacatures, mail of bel ons dan.